miercuri, 14 octombrie 2009

Gelu Ghera ,Why GOD?

De multe ori m am intrebat de ce oare Dumnezeu ii ia langa EL intai pe cei buni, si iubiti de toata lumea iar pe farisei,egoisti si rai ii tine sa urateasca pamantul.
Evident pentru resiteni Gelu Ghera a fost dintre cei buni,cu figura li blandasi cu vorba domoala care nu ar fi amarat pe nimeni nicioadata si tunci DE CE?
Poate ca Divinitatea in intelepciunea Sa infinita se inconjoara doar de ingeri iar pamantul il lasa prada demonilor si poate ca asemenea momente tragice ar trebui sa ne oblige sa reflectam ca doar prin modele ca ziaristul Gelu Ghera,dr.Iliasa, poetul Ioan Chichere,Sepi,Vio Racoceanu ponderea raului s ar imputina.
Cu fiecare prieten care pleaca asa brusc fara a apuca sa ne spunem macar la revedere ma simt mai singur si mai sarac si dupa fiecare plecare neasteptata a unui om drag cand sunt fulgerat de neputinta imi spun ca voi sta cat mai mult posibil in preajma celor pe care i pretuiesc.Si pretuiesc foarte multi oameni dar nu stiu de ce in ultima vreme acest timp nemilos devine tot mai comprimat .
Drum bun printre stele Gelu Ghera eu sigur voi privii cat mai des cerul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu