duminică, 31 octombrie 2010

rezumat conferinta de presa

1.Preşedintele Filialei PC Caras Severin , Domnul Ioan Tundrea informeaza carasenii ,ca Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), constatand infractiunea fara precedent in Romania a presedintelui Camerei Deputatilor, Anastase Alma Roberta, decide depunerea unei actiuni in instanta pentru a o obliga la plata de despagubiri financiare nominale fiecarui pensionar lezat de demersul abuziv intreprins de aceasta .De asemenea, FACIAS solicita Camerei Deputatilor ridicarea imunitatii doamnei Anastase Alma Roberta.


2.. Preşedintele Filialei PC Caras Severin , Domnul Ioan Tundrea solicita Consiliului Local Resita, sa gaseasca cat mai rapid solutii pentru ca CET Energoterm sa nu- i lase în frig pe reșițeni.

3.Preşedintele Filialei PC Caras Severin , Domnul Ioan Tundrea solicita pentru a n a oara Consililui Judetean sa se implice in reabilitarea drumurilor judetene acum in pragul iernii, relevant fiind drumul dintre Resita si Gradinari , acesta fiind plin de cratere si constituind un pericol real pentru caraseni.


4.Referior la decizia Curtii Constitutionale, conservatorii ii cer din nou presedintelui Traian Basescu sa nu promulge Legea pensiilor. In caz contrar vor declansa procedura de suspendare a acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu