duminică, 29 ianuarie 2012

PC alături de protestatarii

Preşedintele PC Caraş Severin domnul Ioan Tundrea impreună cu toţi conservatorii caraşeni sunt solidari şi alături de protestatarii care-şi strigă disperările din fata Prefecturii judeţuluişi şi care sunt ignoraţi de guvernanţii portocalii.
Revendicările cărăşenilor reprezintă in totalitate semnalele de alarma pe care conservatorii le trag aproape solitari in aceşti 7 ani de guvernare portocalie.
Precum Don Quihote,consevatorii se luptă cu morile de vant pedeliste , fiind de 7 ani
-vocea pensionarilor carora le sunt diminuate pnsiile,
-a funcţionarilor şi profesorilor cărora le sunt diminuate cu 25% veniturile,
-a tinerilor care neavănd locuri de munca ,sunt nevoiţi să emigreze,
-a muncitorilor , militarilor,poliţiştilor şi tuturor disponibilizaţilor .
Soluţiile USL , in fata acestei stări de disperare profundă a cărăşenilor sunt ca , dupa debarcarea celor mai aroganţi şi corupţi conducatori pe care i- a avut Romania vreodată, să stopeze hemoragia banilor publici catre clientela de partid şi să aplice programele de redresare a economiei ,sănătăţii,invăţămăntului , asistenţei sociale , in fapt a tuturor sectoarelor de activitate demolate şi sărăcite in ultimii 7 ani.
Din păcate , cei responsabili de starea jalnică a judetului nostru şi pe care- i plătim foarte bine noi toţi să muncească pentru cărăşeni , ne umilesc si se victimizează in continuare , mimănd opozitia in timp ce ei sunt bine mersi la putere .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu