vineri, 23 iulie 2010

stop boc continua

1.Preşedintele Filialei PC Caras Severin , Domnul Ioan Tundrea informeaza carasenii ca FACIAS Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului lanseaza un program gratuit pentru bugetarii disponibilizati. In cadrul programului lansat de FACIAS, salariatii din sistemul bugetar disponibilizati in urma masurilor impuse de Guvernul Boc beneficiaza gratuit de asistenta si informare juridica asupra drepturilor pe care le detin si asupra mijloacelor de actiune impotriva concedierilor abuzive.
Totodata, FACIAS anunta reprezentarea gratuita in instanta a tuturor celor disponibilizatilor pe criterii politice, ca urmare a deciziei .Astfel, prin aceasta noua actiune juridica de aparare a drepturilor cetatenilor afectati de masurile economice adoptate de actualul Guvern, FACIAS va informa cetatenii asupra drepturilor pe care le au ca angajati ai statului si, acolo unde este cazul, va demara actiuni in instanta pentru blocarea concedierilor ilegale, pe criterii politice.
2. Preşedintele Filialei PC Caras Severin , Domnul Ioan Tundrea se aliaza Organizatiile pensionarilor care solicita presedintelui Basescu sa RENUNTE la ideea IMPOZITARII pensiilor.


Preşedintele Filialei PC Caras Severin , Domnul Ioan Tundrea in peroada de 4 ani de parlamentar a organizat numeroase actiuni in sprijinul pnsionarilor impreuna cu Preda Nedelcu,presedintele FEDERATEI SINDICATELOR PENSIONARILOR .
De asemenea Preşedintele Filialei PC Caras Severin , Domnul Ioan Tundrea impreuna cu Preda Nedelcu,presedintele FEDERATIEI SINDICATELOR PENSIONARILOR AU FOST COAUTORI IN PERIOADA 2004 2008 LA LEGEA PENSIILOR CARE PREVEDEA MAJORAREA PUNCTULUI DE PENSIE LA 45% DIN SALARIU MEDIU BRUT PE ECONOMIE.
Prin impozitarea abuziva a pensiilor vor fi afectati 4,7 milioane de pensionari din care 3.780 au pensii sub 1.000 de lei.
Dintre acestia 50% au pensii sub valoarea salariului minim pe economie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu